Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na sjeveru Italije

Tragična nesreća na planinarenju: Slikao selfie s djevojkom, poskliznuo se i pao u ponor

Punta Rocca u Italiji
Punta Rocca u Italiji Foto: Afp
Na sjeveru Italije došlo je do strašne nesreće. Muškarac je pao u smrt samo nekoliko trenutaka nakon što je snimio selfie sa svojom djevojkom.

30-godišnji muškarac iz Italije tragično je preminuo nakon što je pao u ponor s ruba planine pored mjesta Rotzo u sjeveroistočnoj Italji. Samo nekoliko trenutaka ranije mobitelom se fotografirao sa svojom djevojkom.

Kako je izvijestila policija, muškarcu je u tom trenutku ispao telefon te se sagnuo kako bi ga dohvatio, no izgubio je ravnotežu i pao pred očima užasnute djevojke u provaliju duboku 200 metara.

Pročitajte i ovo Lastovo - 1 lastovski arhipelag Noćna drama HGSS-a: Spašena obitelj turista na jednom od najudaljenijih otočića

Pročitajte i ovo Potonula jahta u Italji putnici spašeni VIDEO Dramatično spašavanje na moru: Nevrijeme prevrnulo superjahtu, potonula pred očima spasioca

Pokrenuta je velika spasilačka akcija s dva helikoptera i timom vatrogasaca te su se nadali da je muškarac preživio pad, no kad su prvi spasioci došli doći do njega, nažalost je već bio mrtav.

Talijanska policija provodi istragu kako bi utvrdila kako je došlo do ovog tragičnog događaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene