Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potreseni matejev otac

Nenad Periš: "Nema toga kome bih poželio minutu ovoga što sam proživio posljednjih dana. Matejevi prijatelji? Apsolutno im vjerujem"

Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša
Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša Galerija 1/1 >>
Matej Periš (27) nestao je u noći s 30. na 31. prosinca te mu se od tada gubi svaki trag. U javnosti su isplivale određene snimke, a otac tvrdi da je na nekima nestali mladić. Potraga traje već danima, a sve se informacije detaljno provjeravaju. Njegov otac Nenad kazao je da nikome ne bi poželio to kroz što prolazi njegova obitelj posljednjih dana.

I dalje se traga za Splićaninom Matejem Perišem koji je nestao u Beogradu nakon što je izašao iz kluba u kojem je bio s prijateljima.

Njegov otac, Nenad Periš, otišao je u glavni grad Srbije i očekuje da će što prije pronaći sina. Za portal Nova.rs kazao je da nikome ne bi poželio ono kroz što trenutno prolazi njegova obitelj. 

"Nema toga kome bi zaželio minutu ovoga što sam proživio posljednjih dana. Svi smo mi roditelji, tu smo na ovom svijetu da podignemo djecu najbolje što možemo.. Ovo je veliko iskušenje za nas, samo da se Matej nađe", poručio je.

Dodao je i da ima u potpunosti povjerenje u policiju te da nema novih informacija o slučaju. Potvrdio je i da je prepoznao sina na dvije snimke koje su izašle u javnost. Komentirao je i navode da su Matejevi prijatelji ispitani na poligrafu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MJERE TRAGANJA Splitska policija surađuje s kolegama iz Srbije u potrazi za nestalim mladićem

Pročitajte i ovo Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša ČETVRTI DAN Objavljena i snimka potrage u Beogradu: Vrijeme odmiče, hoće li spasioci pronaći Mateja? Doznajte što je sve dosad poznato

"Za to nisam čuo, niti znam o čemu se radi. To su njegovi prijatelji, od samog njegovog polaska u školu.. Ja sam tim momcima kao otac, apsolutno im vjerujem. Oni su vrlo tužni", objasnio je.

Detaljnije informacije o potrazi možete uživo pratiti OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene