Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Palo s kamiona

Na parkiralištu benzinske postaje pronađeno muško spolovilo: Policija sumnja na nesreću

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Na parkiralištu benzinske postaje u Alabami pronađeno je otkinuto muško spolovilo. Policija pretpostavlja da pripada motociklistu koji je stradao u prometnoj nesreći u blizini.

Posjetitelje jedne benzinske postaje u Alabami zatekao je zastrašujući prizor. Na podu su pronašli muško spolovilo.

"Nekoliko izvora potvrdilo je da je u ponedjeljak na benzinskoj crpki blizu autoceste Interstate 10 otkriven ljudski penis", kratko su priopćile lokalne novine, a prenosi Fox news.

Pročitajte i ovo Policijska brutalnost u SAD-u: Ilustracija - 5 Nakon šokantne snimke Šesti policajac osumnjičen za nasilnu smrt Afroamerikanca Tyrea Nicholsa

Iako nije službeno potvrđeno, policija pretpostavlja da je otkinuti penis povezan s teškom prometnom nesrećom koja se dogodila na autocesti u blizini, kada je motociklist izgubio kontrolu nad vozilom, izletio s motocikla te ga je nekoliko automobila pregazilo i usmrtilo.

Nije jasno kako se otkinuti penis pojavio na kilometar udaljenoj benzinskoj postaji, ali policija je potvrdila da neće dalje istraživati taj slučaj.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Sloveniji - 5 Kod Murske Sobote FOTO Novi detalji užasne nesreće u Sloveniji, preminulo troje ljudi: Policija otkrila krivca za tragediju

Prema neslužbenim informacijama, nadzorne kamere na benzinskoj postaji pokazale su kako penis pada s kamiona koji prolazi pored parkirališta nekoliko minuta nakon nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene