Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao baciti bombu na policiju

Strava u Bosni i Hercegovini: Muškarac zapucao na automobil i usmrtio desetogodišnje dijete pa uzeo taoca, policija ga ubila

U nedjelju navečer u Foči muškarac je usmrtio dijete u automobilu, a zatim bježao od policije. Mediji pišu da je uzeo i taoca te da je na policiju pokušao baciti bombu. Nakon višesatne potjere, ubijen je.

U Foči u Bosni i Hercegovini u nedjelju navečer muškarac je zapucao na automobil i ubio desetogodišnje dijete, a zatim se dao u bijeg, piše Avaz.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Više od 50 policajaca tragalo je za počiniteljem, kojeg su naposljetku ubili.

Bosanskohercegovački mediji prenose da se do posljednjeg trenutka odbio predati te da je imao i taoca, a kada ga je policija locirala i opkolila, pokušao je aktivirati ručnu bombu, doznaje Avaz.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene