Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SEDMI DAN OD NESTANKA

Matejev otac otkrio jednu stvar koja bi mogla biti važna za razrješenje misterija nestanka njegova sina

Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša
Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša Foto: DNEVNIK.hr
Policija je uspjela rekonstruirati sve bazne stanice na kojima je bio lociran Matejev mobitel, poruke i pozive. No koliko se službeno zna, sam mobitel još nije pronađen. Nenad Periš otkrio je i jedan važan detalj.

Sedmi dan od nestanka Mateja Periša plovila riječne policije i dalje patroliraju Savom između tramvajskog i Brankova mosta u Beogradu. To je mjesto sve izvjesnije kao mjesto njegova nestanka, na što upućuje signal mobitela do nestanka, ali i snimke nadzornih kamera.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo

Policija je uspjela rekonstruirati sve bazne stanice na kojima je bio lociran Matejev mobitel, poruke i pozive. No koliko se službeno zna, sam mobitel još nije pronađen.

Matejev otac Nenad Periš naveo je za Jutarnji list još jedan detalj koji bi mogao ukazivati da je nestanak posljedica nekog nesretnog slučaja, iako se on nada da je njegov sin još živ.

"Matej je imao tenisice s ravnim, glatkim đonom", rekao je Nenad Periš. Stoga se ne isključuje mogućnost da se u noći na strmom savskom nasipu okliznuo i pao u rijeku. No, to je tek pretpostavka za koju sada nema potvrde.

U četvrtak je počelo i kišiti, a za popodne je najavljen i snijeg, pa je izvjesno da bi to moglo znatno otežati potragu, posebno roniocima koji su uz pomoć sonara pretraživali savsko dno.

Sve o potrazi za Matejem Perišem možete pratiti >>OVDJE.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene