Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Facebook je u međuvremenu profil te djevojčice obrisao, a majka je potvrdila da su joj kćer kao prijateljicu dodavali muškarci stariji i od 40 godina.


Valerie Starks (31), brižna majka iz Denvera koja sve teže izlazi na kraj sa svojom 13-godišnjom kćerkom, dobila je pohvale sa svih strana svijeta zato što je svoje dijete iz ljubavi i brige javno ponizila na Facebooku.

Vezani članci George Pell (Foto: AFP) Vatikan o kardinalu pedofilu: "Uvijek je tvrdio da je nevin i ima pravo na još jednu žalbu" Prosvjednica drži fotografiju Jeffreyja Epsteina (Foto: AFP) Jeffrey Epstein za izvršitelja oporuke odabrao - Zagrepčanina: "Šokiran sam! Neću to napraviti"

Naime, Starks je uhvatila kćer kako objavljuje svoje slike u grudnjaku i čipkastim gaćicama, dodaje kao prijatelje daleko starije i nepoznate muškarce, a sve uz tvrdnju da joj je 19 godina. 

"Svi koji je imate kao prijateljicu na Facebooku znajte ovo: ona još uvijek mora biti u krevetu kad joj se kaže i gleda Disney Channel. Ne posjeduje grudnjak. Nema čipkaste gaćice. Dapače, još uvijek ne zna ni stražnjicu obrisati kako treba. Ona je dijete i ostat će dijete sve dok živi pod mojim krovom", kazala je majka u videu koji je na toj društvenoj mreži skupio 11 milijuna pregleda.

Roditelji, obratite pozornost: MUP objavio savjete za sigurnost na društvenim mrežama

Facebook je u međuvremenu taj profil obrisao, a majka je potvrdila da su joj kći kao prijateljicu dodavali muškarci stariji i od 40 godina te da je takve stvari radila i ranije.

"Ne, nisam je ponizila zato što sam je htjela osramotiti, već zato što je volim. Bolje je da sam ovakvo što učinila nego da su mi na vrata pokucali mrtvozornici", izjavila je za ABC Starks, koja je poučena ovim iskustvom upozorila sve roditelje da svojoj djeci ne vjeruju slijepo i da ne odmahuju olakom rukom uz tvrdnju "ma ne bi moje sunce nikad".

ATTN ALL PARENTS PLEASE WATCH WHAT HAPPENS TO A GROWN ASS 13 YEAR OLD... MY CHILD

Posted by Val HairLyfe Starks on Sunday, May 17, 2015