Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZABRINULI SE ZA ZDRAVLJE

Zaboravni predsjednik: Biden zabunom pokazao novinarima pogrešni papir, ono što na njemu piše urnebesno je

Joe Biden
Joe Biden Foto: Anna Moneymaker / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Tijekom sastanka s vodećim ljudima iz energetskog sektora koji je bio održan u Bijeloj kući američki predsjednik Joe Biden zabunom je pred fotoreporterima pokazao karticu s detaljnim uputama o protokolu.

Američki fotoreporteri koji su nazočili sastanku predsjednika Joea Bidena s vodećim ljudima iz energetskog sektora u Bijeloj kući snimili su predsjednika kako u ruci drži karticu s uputama koje doslovno govore da treba sjesti, održati kratki izvještaj u trajanju od dvije minute te otići sa sastanka.

Ranije ove godine tijekom konferencije o Ukrajini američki novinari i fotoreporteri snimili su Bidena s unaprijed pripremljenim odgovorima na pitanja o Ukrajini.

Posljednji gafovi izazvali su zabrinutost za zdravlje 79-godišnjeg američkog predsjednika, kao i za njegove mentalne sposobnosti. 

Pročitajte i ovo Američki predsjednik Joe Biden Nove podjele u društvu Biden na strani pobornika za pravo na izbor: "Zapamtite moje riječi: Vrhovni sud nakon pobačaja kreće na istospolne brakove"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna politička drama u americi Biden stao na stranu pobornika prava na izbor: "Ovo je duboko moralno pitanje"

Sastanak u Bijeloj kući protekao je bez incidenata, no predstavnici medija vrlo brzo su otkrili upute uz čiju pomoć je Biden održao sastanak, a koje je greškom otkrio pred novinarima.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene