Joe Biden
Joe Biden Foto: Anna Moneymaker / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Tijekom sastanka s vodećim ljudima iz energetskog sektora koji je bio održan u Bijeloj kući američki predsjednik Joe Biden zabunom je pred fotoreporterima pokazao karticu s detaljnim uputama o protokolu.


Američki fotoreporteri koji su nazočili sastanku predsjednika Joea Bidena s vodećim ljudima iz energetskog sektora u Bijeloj kući snimili su predsjednika kako u ruci drži karticu s uputama koje doslovno govore da treba sjesti, održati kratki izvještaj u trajanju od dvije minute te otići sa sastanka.

Ranije ove godine tijekom konferencije o Ukrajini američki novinari i fotoreporteri snimili su Bidena s unaprijed pripremljenim odgovorima na pitanja o Ukrajini.

Posljednji gafovi izazvali su zabrinutost za zdravlje 79-godišnjeg američkog predsjednika, kao i za njegove mentalne sposobnosti. 

Američki predsjednik Joe Biden Biden na strani pobornika za pravo na izbor: "Zapamtite moje riječi: Vrhovni sud nakon pobačaja kreće na istospolne brakove"

Joe Biden Biden stao na stranu pobornika prava na izbor: "Ovo je duboko moralno pitanje"

Sastanak u Bijeloj kući protekao je bez incidenata, no predstavnici medija vrlo brzo su otkrili upute uz čiju pomoć je Biden održao sastanak, a koje je greškom otkrio pred novinarima.

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju