Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispaljeno 12 granata

Izraelski tenkovi granatirali bolnicu - Od 60 ranjenih polovica je bolničko osoblje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bolnički službenik Ashraf al-Kidra rekao je da je bolnicu u gradu Deir el-Bala pogodilo 12 granata. Od 60 ranjenih polovica je bolničko osoblje.

Izraelski tenkovi navodno su granatirali bolnicu u središnjem pojasu Gaze,  tvrde zdravstveni dužnosnici. Poginulo je najmanje četvero ljudi, a ranjeno ih je 60, od čega je polovica bolničko osoblje, piše Independent.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije

Izraelska vojska izvijestila je da pregledava izvješća. Bolnički službenik Ashraf al-Kidra rekao je da je bolnicu u gradu Deir el-Bala pogodilo 12 granata. Stadale su upravna zgrada, jedinica intenzivne njege i odjel kirurgije.

Najkrvaviji dan sukoba: Sedmero djece poginulo jutros u napadu na Gazu

Ranjenici su prebačeni na odjel hitne službe. Liječnik u bolnici, Fayez Zidane, rekao je da su granate pogodile treći i četvrti kat kao i recepciju.

Podsjetimo, u zračnom napadu u ponedjeljak ujutro ubijeno je najmanje devet Palestinaca, od kojih je sedmero djece. Nedjelja je bila najkrvaviji dan od početka sukoba 8. srpnja. Život je izgubilo biše od 500 Palestinaca, te 18 izraelskih vojnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene