Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

13-godišnja djevojčica koja tvrdi da je silovana, optužena je da je uzela osvetu protiv silovatelja u svoje ruke.


Indijska tinejdžerica navodno je otela sina muškarca za kojeg tvrdi da ju je silovao te mu odrubila glavu, piše Daily Mail.

Vezani članci Uznemiravanje djeteta, ilustracija Silovatelju malodobne pokćerke sud smanjio kaznu jer je bio u Domovinskom ratu Seksualno zlostavljao pse, a slučaj bi mogao u zastaru 03 Objavljena presuda za gnjusni slučaj koji je šokirao Hrvatsku: Zaposleniku Europskog parlamenta godinu dana zatvora za višegodišnje silovanje svojih pasa

13-godišnjakinja tvrdi da je silovana u jednom selu na sjeveru Indije. Policija istražuje slučaj ubojstva za kojeg se sumnjiči tinejdžerica, a također se istražuju i njezini navodi o silovanju koje se dogodilo ranije ovog mjeseca.

Tijelo sina navodnog napadača pronašli su psi ispod gomile cigli, omotano u polietilesku vreću napola spaljeno.

Dvije sestre zbog bratovog preljuba moraju biti kažnjene silovanjem

Djevojčica je poslana u popravni dom, a osumnjičeni silovatelj 'priveden' je zbog navoda o silovanju maloljetnice.

'Na umu valja imati pojedine stvari – djevojčica je ovisnica o drogama i često je upadala u sukobe s ljudima oko manjih problema. Majka joj je bolesna, a otac je radnik. Ona dolazi iz veoma siromašne obitelji u kojoj nema obiteljske discipline. Viđena je kako konzumira droge', rekao je lokalni policijski službenik, koji je nakon negativnih komentara o djevojčici također kazao da će biti provedena 'poštena istraga'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook