Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

na popularnoj destinaciji

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Eksplodirao helikopter s liječnicima i spasiocima dok su pokušavali izvući paraglajdere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Helikopter s liječnicima i spasiocima srušio se u Gruziji. Na mjestu njegova pada odjeknula je snažna eksplozija, a helikopter je nestao u gustom crnom dimu.

Tim za hitne slučajeve Gruzije u helikopteru pokušavao je spasiti dvoje ljudi koji su ostali zarobljeni na litici nakon što su udarili u stijene u Gudauri, popularnom skijalištu koje ljeti postaje omiljena destinacija ljubitelja letenja zmajem i paraglajdera.

Pročitajte i ovo Screenshot Užas i panika Krenuli su na luksuznu večeru, a onda se helikopter počeo vrtjeti i padati: "Umrijet ćemo ovdje!" Helikopter Službe na terenu Nestao je američki helikopter s marincima

U helikopteru su bili liječnici i spasioci. Ministar unutarnjih poslova Gruzije Vakhtang Gomelauri potvrdio je da je usljed pada helikoptera u Gudauriju poginulo svih osam osoba, piše Georgia Today.

Društvenim mrežama proširile su se snimke helikoptera koji udara u stijenu i nestaje i eksploziji i oblaku crnog dima i plamena.

Videosnimke u nastavku su uznemirujuće.

"Helikopter Ministarstva unutarnjih poslova, koji je pomagao u spašavanju paraglajdera, izgubio je kontrolu i srušio se", objavljeno je iz ministarstva.

"Uz članove posade bili su medicinski djelatnici i spasioci", navode. "Svi detalji se još utvrđuju, a više informacija bit će poznato nakon istrage", dodaje se u priopćenju.

DailyMail piše kako helikopterske nesreće nisu neuobičajene u Gruziji.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene