Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ups

Gradonačelnik Mostara posjetio prvu bebu rođenu u 2022. i majci donio cvijeće pa saznao da je sve bila pogreška

Ilustracija (Foto: Getty Images)
Ilustracija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Gradonačelnik Mostara Mario Kordić posjetio je mostarska rodilišta i, kako je vjerovao, prvu bebu rođenu u 2022. godini, no kasnije je doznao da malena djevojčica ipak nije prvo dijete rođeno u BiH u novoj godini.

Kordić je majci donio cvijeće i čestitao, no nakon nekoliko sati iz bolnice dr. Safet Mujić su kazali da je došlo do nenamjerne pogreške i da malena koju je posjetio nije prvo dijete rođeno u 2022.

Pročitajte i ovo Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila Odron kod Mostara nema struje VIDEO Užas kod Mostara: Tri automobila propala u jezero nakon odrona

Prva je u Mostaru noćas rodila Sanja Bisić i to dječaka koji je prilikom poroda bio dugačak 54 cm, a težak 3,9 kilograma.

Kordić je posjetio i SKB Mostar, gdje je obišao trudnice koje čekaju porod, a osoblje koje radi na ovom odjelu informiralo je gradonačelnika kako danas očekuju osam novih beba, piše Bljesak.info.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene