Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZBORI U BIH

I mrtvi glasaju? Građanin Tuzle požalio se medijima da je na biračkom popisu vidio imena preminulih članova obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema navodima Dražena J. iz Tuzle, na biračkom popisu zatekao je imena nekih svojih preminulih članova obitelji, donose tamošnji mediji.

"Došao sam glasati i dao osobnu iskaznicu, žena okrenula da se potpišem, kad vidim svog pokojnog djeda Dragutina Jurišića koji je umro prije 40-ak godina, vidim tetku Katicu Jurišić i baku Bernardu Jurišić koje su preminule prije više od 12 godina. Ja pitam tu ženu, kaže, ja ovdje radim za 90 KM. Predsjednica komisije viče "ja tu ne mogu ništa", oni su nama dali takve papire. I to nije kod mene samo slučaj, još troje ljudi koji su došli isto su doživjeli" - ispričao je u nedjelju Dražen Jurišić iz Tuzle za Avaz.

Kako dalje navodi taj BiH medij, šokirani Jurišić nazvao je zatim Središnju izbornu komisiju, gdje mu je rečeno da pošalje e-mail.

Pročitajte i ovo Denis Bećirović IZBORI U BIH Povećava se prednost Komšića i Bećirovića, Dodik se bori, oglasio se i Čović, a Čavara poručio: ''Schmidt je trebao poništiti odluke prethodnika''

Pročitajte i ovo Ivana Petrović ZA DNEVNIK NOVE TV Ivana Petrović iz Mostara: "Za Hrvate je najvažnije ono što dolazi nakon općih izbora"

"Tu su bila još dva člana komisije, rekli su da nisam jedini koji je to primijetio od jutros, da su umrli upisani. Glasao sam i izašao", kazao je.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene