Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nastao je kaos

FOTO "Ne mogu to ni gledati!": Fotografija s druženja šefova država u Pragu razbjesnila građane

Samit
Samit Foto: Afp
Turski predsjednik Tayyip Erdoğan razgovarao je s armenskim premijerom Nikolom Pašinjanom, a fotografije njih dvojice nasmiješenih mnogima nisu dobro sjele.

Na europskom samitu u četvrtak neformalno su se susreli turski, armenski i azerbajdžanski čelnici te je riječ o prvim pregovorima na najvišoj razini između Turske i Armenije otkad su krajem prošle godine te dvije zemlje odlučile pokušati popraviti odnose nakon desetljeća netrpeljivosti.

Turski predsjednik Tayyip Erdoğan razgovarao s armenskim premijerom Nikolom Pašinjanom i azerbajdžanskim predsjednikom Ilhamom Alijevim prije samita u Pragu.

Pročitajte i ovo Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić Nakon summita u Pragu Vučić se opet obrušio na hrvatske medije: "Kukaju i plaču što je netko spomenuo ustaše, a oni napišu 'Führer u pampersu', 'Hitler'..."

Fotografije i snimke koje kruže pokazuju ugodno druženje armenskog premijera Pašinjana s Erdoğanom, što mnogim Armencima nije najbolje sjelo.

"U redu diplomacija, ali smješkanje s ljudima koji su optuženi za ratne zločine protiv tvog naroda je nešto drugo", samo je jedan od komentara koji izazvali zgražanje, a mnogi su rekli da ne mogu gledati te fotografije.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Nije mu lako VIDEO Viralna snimka Vučića: Pogledajte što radi dok se drugi čelnici druže

Situacija je toliko kulminirala da je bilo apela da se izabere novi šef države.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene