Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna od čega

Dječak umro tijekom istjerivanja demona kod vještice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak iz Rusije, koji je bolovao od dijabetesa, umro je nakon što su ga roditelji odveli lokalnoj 'vještici', misleći kako ga ona može izliječiti.

'Dijete je prokleto! On pati od grijeha svojih roditelja!', povikala je Valentina Kim, Koreanka iz mjesta Sergejevka, nakon što su joj dječaka iz grada Ussurijska dovele majka i baka, piše Pravda. Zbunjene žene, u strahopoštovanju su ostavile dječaka nasamo s vješticom Valentinom, koja ih je nakon pola sata pustila natrag u svoje odaje, da bi tamo zatekle šokantan prizor.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: AFP) tragedija Na posvojenom sinu (4) izvodili egzorcizam, dječak preminuo od ozljeda: Otkriveni jezivi detalji zločina Ilustracija (Foto: Thinkstock) stručnjakinja za ljubav Tuži vidovnjakinju jer nije skinula uroke vještice, ali tu nije stao: U suludu priču upletena supruga, ljubavnica...

'Sada je s njim sve u redu. Neka malo odspava. Svi su zlodusi nestali', zadovoljno je ustvrdila vještica, tapkajući tijelo mrtvog dječaka, na opći šok njegove majke. Liječnici su po dolasku na mjesto događaja, mogli samo konstatirati smrt. Prema priči istražitelja, dijete je bilo dobrog općeg zdravlja, a iscjeliteljica Valentina nije napravila ništa što bi dječaka ubilo. Nije bilo ničega što bi sugeriralo na provođenje rituala, ili nečeg sličnog.

'Prema prvim izvještajima, dječak se jednostavno ugušio. Možda je imao kakvu respiratornu bolest za koju njegovi roditelji nisu znali. Miris svijeća, ukoliko su korištene, mogao je potaknuti alergiju i plućni edem, a gušenje se dogodilo u trenutku', tvrdi izvor blizak istrazi. Rođaci vještice, ili iscjeliteljice, konstantno nadziru njezinu kuću, u strahu od osvete roditelja. Pedijatar Nicholas Varpin i sam je zaključio kako je dječak vjerojatno imao Quinckeov edem, od kojeg vrat nakon kontakta s alergenom, rapidno natiče, žrtva umire od gušenja, a sam napadaj sličan je kao da žrtva tone u san. Ipak, Varpin je zaključio kako će pravi uzrok smrti dokazati tek obdukcija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene