Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima refleks

VIDEO: Busha novinar gađao cipelom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Irački novinar nazvao je u nedjelju američkog predsjednika Georgea W. Busha, koji je nenajavljeno doputovao u Irak, 'psetom' na arapskom, gađavši ga svojim cipelama na konferenciji za novinare održanoj u Bagdadu.

Iračko sigurnosno osoblje i američki tajni agenti odmah su ščepali novinara, koji je počeo vikati i odupirati se, odvukavši ga iz prostorije u kojoj je u tijeku bila zajednička konferencija za novinare iračkog premijera Nurija al-Malikija i Busha.

Pročitajte i ovo Nuspojave ibuprofena Opasne nuspojave UZNEMIRUJUĆE Uzela lijek koji Hrvati obožavaju i proživjela pakao: "Ovakvi slučajevi su rijetki, ali.." Slika nije dostupna Prijeti mu 15 godina zatvora Novinar koji je Busha gađao cipelom tuži agente iračkog premijera

Cipele su prilično promašile metu - za oko 4,5 metra, prenose novinari. Jedna je preletjela iznad glave američkog predsjednika, udarivši u zid iza njega. Bush se s nelagodom nasmijao, a Maliki je izgledao vrlo napeto.

'Ne smeta me to', kazao je Bush, pozvavši sve prisutne da se smire. Na pitanje novinara, nakon konferencije, o incidentu koji se dogodio, američki je predsjednik odgovorio kako taj čin nije osjetio kao nikakvu prijetnju.

Ostali irački novinari ispričali su se Bushu zbog ponašanja svojeg kolege, televizijskog novinara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene