Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poginuo je sin libijskog vođe Moamera Gadafija, Kamis Gadafi, izvijestili su arapski mediji.


Kamis Gadafi je ranjen u nedjelju kad su pobunjeničke snage namjerno srušile svoj zrakoplov na vojnu bazu u Tripoliju, gdje su se nalazili Gadafi i njegovi rođaci, piše monstersandcritics.com. Umro je danas u bolnici od opekotina koje je zadobio tijekom tog napada. Vijest o njegovoj smrti objavljena je i na stranicama opozicije.

Vezani članci Umirovljenici, ilustracija Sina i snahe javno se odriču: "Ne preostaje nam drugo, nisu nas nazvali četiri godine". Oglasio se i prozvani sin Očevid u Rušici gdje je ubijen muškarac - 1 Policija objavila detalje brutalnog ubojstva: Mladić oca udarao više puta po glavi i tijelu. Zatukao ga sjekirom?

Kamis je najmlađi Gadafijev sin i zapovjednik libijske elitne vojne postrojbe 'Kamisove brigade'.

Izvori iz libijske vlade demantiraju informacije o smrti Gadafijeva sina nazivajući ih besmislenima, piše agi.it. Dodaje se da su svjedoci izjavili da nije bilo napada u jutarnjim satima te da život u Tripoliju teče normalno.

>> Britanci žele smaknuti Gadafija, Pentagon to ne želi

>> 'Gadafi za razliku od Sadama i Miloševića nije stigao pripremiti obranu'

>> 'Gadafijeva obitelj funkcionira na nekom drugom planetu'

Savezničke snage su tijekom noći nastavile zračne napade na Gadafijeve snage. Pogođena je zgrada Gadafijeve administracije, a napadi su trenutno zaustavljeni jer se na meti nalazi prevelik broj civila.