Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Armin Durgut/PIXSELL/Pixsell

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se u srijedu naciji iz Ujedinjenih Arapskih Emirata putem Televizije Pink. Govorio je o raznim temama, a u jednom trenutku uvrijedio je novinarku Gordanu Uzelac.


Vučić, koji se trenutačno nalazi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, dao je intervju televiziji Pink. S njim je razgovarala novinarka Gordana Uzelac.

Vezani članci Aleksandar Vučić Srbija cijepljenjim građanima daje 200 kuna: "Ne možemo kazniti one koji se ne žele cijepiti, ali ako se zaraze..." Aleksandar Vučić Vučić odgovorio na pitanje hoće li biti rata zbog non papera: ''Čak i ako netko hoće ratovati, neće ratovati s nama''

Uzelac je Vučića u jednom trenutku pitala za komentar navoda Marinike Tepić, potpredsjednice Stranke slobode i pravde o tome da je predsjednik njezine stranke Miša Vacić bio prisluškivan te da su Vučić i njegov brat Andrej "upali" u mjere legalnog prisluškivanja.

On je rekao kako je "do sada tisuću puta razgovarao s Mišom Vasićem", i da se javljao i ljudima i gorima od njega, a onda istaknuo da Marinika Tepić ima račun na Mauricijusu.

Potom je krenuo njegov verbalni napad na novinarku Uzelac. Pitao ju je zna li gdje je Mauricijus, piše Nova.rs

Kako je to izgledalo, pogledajte na snimci koja se širi društvenim mrežama.

"Imate li račun na Mauricijusu? Znate li vi gdje je Mauricijus, Gordana? Gdje?", pitao ju je. Uzelac ga je pitala zašto je to važno, a on je odgovorio: "Zato što znam da ne znate. Vi ne znate i nije ni važno, ali oni znaju."

Snimka ovog bizarnog napada na novinarku televizije Pink raširila se društvenim mrežama. Mnogi komentiraju kako je Vučić, između ostalog, održao sat geografije novinarki. Iako se čuje kako se ona na uvredu nasmijala, sigurno joj razgovor nije bio ugodan.