Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U razgovoru uživo

Vučić ponizio novinarku na televiziji: "Je l' znate gdje je Mauricijus? Gdje? Znam da ne znate, nije ni važno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se u srijedu naciji iz Ujedinjenih Arapskih Emirata putem Televizije Pink. Govorio je o raznim temama, a u jednom trenutku uvrijedio je novinarku Gordanu Uzelac.

Vučić, koji se trenutačno nalazi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, dao je intervju televiziji Pink. S njim je razgovarala novinarka Gordana Uzelac.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o genocidu Vučić: ''Molio sam ljude u Republici Srpskoj da još jednom razmisle o svim svojim odlukama i potezima'' Aleksandar Vučić - 1 Posjetio Macrona Vučić nabavlja 12 borbenih aviona, cijena je paprena

Uzelac je Vučića u jednom trenutku pitala za komentar navoda Marinike Tepić, potpredsjednice Stranke slobode i pravde o tome da je predsjednik njezine stranke Miša Vacić bio prisluškivan te da su Vučić i njegov brat Andrej "upali" u mjere legalnog prisluškivanja.

On je rekao kako je "do sada tisuću puta razgovarao s Mišom Vasićem", i da se javljao i ljudima i gorima od njega, a onda istaknuo da Marinika Tepić ima račun na Mauricijusu.

Potom je krenuo njegov verbalni napad na novinarku Uzelac. Pitao ju je zna li gdje je Mauricijus, piše Nova.rs

Kako je to izgledalo, pogledajte na snimci koja se širi društvenim mrežama.

"Imate li račun na Mauricijusu? Znate li vi gdje je Mauricijus, Gordana? Gdje?", pitao ju je. Uzelac ga je pitala zašto je to važno, a on je odgovorio: "Zato što znam da ne znate. Vi ne znate i nije ni važno, ali oni znaju."

Snimka ovog bizarnog napada na novinarku televizije Pink raširila se društvenim mrežama. Mnogi komentiraju kako je Vučić, između ostalog, održao sat geografije novinarki. Iako se čuje kako se ona na uvredu nasmijala, sigurno joj razgovor nije bio ugodan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene