Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Magnituda 3,2 po Richteru

Ponovno se zatresla Banija, podrhtavalo tlo kod Gline: "Zvuk i jako ljuljanje", "Osjetilo se podrhtavanje kuće. Ovo je drugi u pola sata"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu u 21:19 zabilježen je novi potres na Baniji.

U srijedu navečer u 21:19 seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su umjeren potres s epicentrom kod Gline.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Izbori su sve bliže ''Danas je važan dan za umirovljenike“, poručio Plenković i najavio velike planove za iduću godinu Branka Bakšić Mitić, Peđa Grbin, Kristina Ikić Baniček - 5 SDP u Petrinji Tri godine straha, patnje i žudnje: "Nepovratno su izgubljene. Obnova treba biti u fokusu Vlade, a ne prigodno slikanje s ključevima i psom"

Magnituda potresa iznosila je 3,2 prema Richteru, a intenzitet u epicentru IV stupnja EMS ljestvice.

 

EMSC je ranije javio da je epicentar potresa 2 kilometra zapadno od Gline i 53 kilometra jugoistočno od Zagreba na dubini od 5 kilometara.

Prema njihovim podacima, magnituda potresa bila je 3,3 po Richteru.

"Glina. Katastrofa. Davno nije bilo...", "Zvuk i jako ljuljanje", "Dosta je treslo.. I trajalo je... Topusko!", "Opala 2 puta jaka zaredom", "Osjetilo se podrhtavanje kuće. Ovo je drugi u pola sata. Više se ne pokazuje svaki put kad je potres", "Škripanje namještaja, lagani trzaj na krevetu", "Gornje Vrapče. Lagano zaljuljalo kuću uz škripanje prozora...", neka su od iskustava koja su napisali građani.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene