Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka nadzorne kamere

VIDEO Pogledajte trenutak potresa na području Šibenika, stanovnici nakon podrhtavanja izašli na ulice

Nakon jakog potresa od 4,7 prema Richteru koji je jutros pogodio područje Šibenika nisu prijavljene veće štete, doznaje se u Županijskom centru 112.

Nadzorne kamere u šibenskoj Brodarici i Zatonu snimile su trenutak potresa koji je u utorak u 6 ujutro zatresao to područje.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama

"Za sada nemamo prijavljenih značajnijih šteta. Imamo informaciju da je u mjestu Vrpolje u dvorište kuće pao komad stijene koja se odlomila i udario u automobil, ali nitko nije ozlijeđen'', kazali su iz Centra 112, koji je jutros zaprimio mnogobrojne pozive, uglavnom uplašenih građana.

Potres s epicentrom od 13 kilometra zabilježen je jugoistočno od Šibenika. Magnituda potresa iznosila je 4,7 prema Richteru, a intenzitet u epicentru VI stupnja EMS ljestvice, izvijestila je Seizmološka služba RH.

Stanovnici Šibenika nakon potresa izašli su iz svojih kuća na ulice, no ubrzo se većina vratila u domove. Prema izvješću korisnika Europskog mediteranskog seizmološkog centra, potres se osjetio na području Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene