Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrdi da nema konkretnih rješenja

Gradonačelnica Siska napustila sastanak Stožera: "Kao ekskluziva predstavljen je vodič dostupan šest mjeseci"

Aktualno Galerija Kristina Ikić Baniček, gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček, gradonačelnica Siska Foto: DNEVNIK.hr Petrinja - 1 Petrinja - 1 Foto: DNEVNIK.hr Petrinja - 2 Petrinja - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Petrinja - 3 Galerija 1/4 >>
Stožer za sanaciju područja pogođenih potresom zasjeda i danas, a glavna je tema hitno rušenje objekata koji predstavljaju opasnost za sigurnost građana.

Glina je prijavila 22 objekta koja predstavljaju opasnost za sigurnost građana, Petrinja 24, a Sisak 13. Gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček sastanak Stožera napustila je prije kraja jer tvrdi da nema nikakvih konkretnih rješenja.

"Zaključak nakon dva i pol sata, a sastanak i dalje traje, jest taj da će u četvrtak na Vladi biti donesen program. Kao ekskluziva nam je predstavljen vodič kroz obnovu koji je već šest mjeseci dostupan", rekla je gradonačelnica Siska.

Dok traju sastanci, građani pripremaju dokumentaciju, poput suglasnosti za rušenje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UZVRATILI MU Iz udruge B.a.B.e. odgovorili Milanoviću nakon oštrih izjava: "Nemamo namjeru upuštati se u rasprave koje služe samopromociji pojedinih javnih osoba"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tko to tamo kliže Skliske ceste stvaraju problem u prometu: Bespomoćno su se gledali nekoliko sekundi prije sudara

"Suglasnost sam ovjerila svojim potpisom kod javnog bilježnika. Priložila sam crvenu naljepnicu, sliku kuće i vlasnički list jer sam to imala", rekla je Marija Čulibrk iz Petrinje.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene