Obavijesti Video Pretražite Navigacija
podlegla ozljedama

Elmira je prva žrtva razornog potresa: Na kuću im pala ogromna stijena, ozlijeđeni roditelji i sestra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elmira Sefo (1994) iz Stoca prva je žrva potresa čiji je epicentar bio kod Stoca.

Na kuću obitelji Elmire Sefo u naselju Kukavac u Stocu pala je ogromna stijena nakon što je to područje zatresao jak potres. Emina je podlegla ozljedama, dok su njezini roditelji i sestra lakše ozlijeđeni.

Elmira je u teškom stanju prebačena na odjel hitne medicinske pomoći u županijsku bolnicu dr. Safet Mujić u Mostaru. Liječnici su je pokušali reanimirati, ali nije joj bilo spasa

Prema prvim izvješćima zdravstvenih ustanova na tom području, više je ljudi ozlijeđeno u potresu, no rijieč je uglavnom o lakšim ozljedama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "malo je turbulentno" VIDEO "Opa! Uuuu ovom trenutku događa se zemljotres": Potres prekinuo voditeljicu usred Dnevnika, pogledajte njezinu reakciju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna GRAĐANI U STRAHU VIDEO Snažan potres magnitude 6,1 zatresao BiH, osjetio se i u Dalmaciji: "Ovo je najjači potres koji sam ikad osjetila." Iz EMSC-a poslali upozorenje građanima

Prema izvorima u Bosni i Hercegovini, magnituda potresa iznosila je 5,6 stupnjeva prema Richteru, dok je hrvatska Seizmološka služba objavila da je magnituda razornog potresa iznosila 6,1 prema Richteru, a da je intenzitet u epicentru bio VIII stupnjeva EMS.

Sve o potresu koji se osjetio i u gotovo cijeloj Dalmaciji pogledajte OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene