Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Jarak u SDP-u. Sve je jasno''

''Kletva se obistinila po tko zna koji put'': Društvene mreže užarile šale na račun poznate uzrečice o Andriji Jarku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Restart koalicija veliki je gubitnik parlamentarnih izbora, a neki su primijetili da je iz njihova stožera, kako kažu, prigodno izvještavao reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak, uz kojega se veže čuvena kletva ''dabogda ti Jarak ispred kuće izvještavao''.

Restart koalicija debelo zaostaje za HDZ-om, pokazale su prvo izlazne ankete pa potom i DIP-ovi privremeni rezultati parlamentarnih izbora.

Pročitajte i ovo Bago zbunio Bernardića šire pitanje Završno sučeljavanje - Pogledajte kako je Bago zbunio Bernardića: ''Kakva jaja?'' Slika nije dostupna "Za nas je bitna jedino budućnost" Završna obraćanja Restart koalicije: "Želimo napraviti civiliziranu Hrvatsku, a ne da se vraćaju aveti prošlosti"

Iz stožera Restart koalicije na Iblerovu trgu za specijalnu izbornu emisiju Nove TV izvještavao je reporter Andrija Jarak. Mnogi su primijetili da se tako ostvarila kletva kojom nekome želite nešto loše - ''dabogda ti Jarak ispred kuće izvještavao''.

Nije dugo trebalo da se društvene mreže užare od šala na račun  Restart koalicije.

''Dabogda ti Jarak ispred kuće izvještavao' se i ovaj put obistinila'', ''Andrija Jarak u SDP-u. Dakle, sve je jasno'', ''Kletva se obistinila po tko zna koji put'', ''Čim je Jarak ušao u stožer, trebalo im je sve biti jasno'', samo su neke od šala na društvenim mrežama.

Inače, Andrija Jarak tijekom godina je izvijestio o brojnim događajima iz područja kriminala i crne kronike, zbog čega je i nastala čuvena kletva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene