Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ja sam antipolitičar"

Siniša Vuco potpuno podbacio u Splitu: "Mogu osjetiti samo zgražanje i ljutnju, bio bih tužan samo da mi pjesma ne prođe"

Siniša Vuco
Siniša Vuco DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Siniša Vuco Galerija 1/1 >>
Kandidat za gradonačelnika Splita Siniša Vuco za DNEVNIK.hr osvrnuo se na lokalne izbore na kojima je doživio fijasko.

Predsjednik splitskog HSS-a Siniša Vuco smatra da su kolateralne žrtve ovih lokalnih izbora male stranke koje nemaju veliku mašineriju pa su diskriminirane.

Pročitajte i ovo Općina Jarmina - 1 Nakon listića viška Ponovljen drugi krug izbora: Jarmina dobila novog načelnika, nezavisnog Gorana Ilekovića Slika nije dostupna osjeća se moralnim pobjednikom Ferić se ne miri s porazom, najavio žalbu Ustavnom sudu: ''Pokazalo je da su izbori za župana u Istri kontaminirani''

Rezultate izbora možete pratiti OVDJE.

"Mogu osjetiti samo zgražanje i ljutnju, bio bih tužan samo da mi pjesma ne prođe", rekao je Vuco za DNEVNIK.hr te dodao kako se politika pretvorila u biznis.

Smatra da je COVID nekima dobrodošao jer se glasanje odvija u složenijim uvjetima. "Ja sam antipolitičar", kaže Vuco te ističe da se političari na lokalnim izborima ne bore samo za građane nego i za svoje stranke.

"Prije 25 godina rekao sam da je Hrvatska licemjerna zemlja, pogledajte što rade Plenković i Milanović", rekao je zgroženo i dodao kako je žalosno da je veća vijest razgolićeni predsjednik Sabora od hrvatske predstavnice na Eurosongu.

"Govori se o estradizaciji politike, ali to je politizacija estrade", rekao je Vuco.

Svoje protukandidate nije želio komentirati te je rekao da će se javnosti obratiti nakon objave službenih rezultata. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene