Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Bit će Klisovićev zamjenik

Renato Petek objasnio zašto se ipak neće kandidirati za gradonačelnika Zagreba: ''Sve se promijenilo nakon smrti Milana Bandića''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisni Renato Petek otkrio je da na izbore ide na listi Joška Klisovića jer se nakon smrti Milana Bandića izborna utrka potpuno promijenila.

Renato Petek objasnio je zašto se na nadolazećim lokalnim izborima ipak neće kandidirati za gradonačelnika, već ide na listu kao zamjenik SDP-ovu Jošku Klisoviću.

''Do promjena je došlo jer se nakon Milana Bandića puno toga promijenilo. Sada više ne gledamo tko će srušiti Milana Bandića jer je promjena sasvim izvjesna. Sad ćemo predstaviti naš tim i smatram da je to tim koji će moći najbolje i najefikasnije upravljati gradom'', objasnio je Petek za N1.

Pročitajte i ovo Joško Klisović Lokalni izbori 2021. Klisović otkrio što on ima, a drugi kandidati nemaju i tko mu je poželjan koalicijski partner: "Vjerujem da će oni napraviti dobar rezultat"

Kazao je da mu je prvi saziv Skupštine bio buran. ''Ali pamtit ću prelazak troje zastupnika kada je spašena Skupština. To je bilo tipično za Bandića i nešto po čemu ćemo ga sigurno pamtiti. To je snažno utjecalo na mene'', otkrio je.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene