Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROZVAO GA RAVNATELJ ŠKOLE

Iz PU zagrebačke oglasili se o Škorinu skupu u Sesvetama, tvrde da na školskom igralištu nisu zatekli nikoga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba Miroslav Škoro u subotu je održao politički skup u Sesvetama. Za vrijeme skupa reagirao je ravnatelj Srednje škole Jelkovec. Tvrdi da je skup održan na vanjskim terenima škole te da je o skupu obavijestio policiju. Iz policije poručuju da su zaprimili dojavu, ali po dolasku policajaca nisu ondje zatekli nikoga.

Miroslav Škoro, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, u subotu je održao skup u Sesvetama. Ravnatelj Srednje škole Jelkovec Marko Kovačević tvrdi da je skup održan na vanjskim terenima škole te da je o skupu obavijestio policiju.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević i Miroslav Škoro Žestoko sučeljavanje Zaiskrilo između Tomaševića i Škore: ''Vratite stan!''; ''S tom plaćom niste mogli roniti na Tenerifeu'' Sučeljavanje Tomislava Tomaševića i Miroslava Škore burna debata nove tv Žestoko sučeljavanje Tomaševića i Škore: Pale teške optužbe i prozivanja, ali veće su iznenađenje teme oko kojih su se složili

Iz zagrebačke policije poručuju da su dojavu dobili, ali da nije bilo potrebe za postupanjem policije.

"Jučer, 10. travnja u 14.45 sati Policijska uprava zagrebačka zaprimila je dojavu da je na igralištu obrazovne ustanove u Sesvetama veći broj ljudi. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja nisu potvrđeni navodi iz dojave odnosno nisu zatečeni okupljeni građani, a slijedom čega nije bilo elemenata za bilo kojim oblikom policijskog postupanja", potvrdili su iz PU zagrebačke za DNEVNIK.hr.

Ravnatelj Srednje škole Jelkovec Marko Kovačević prijavio je skup Gradskom uredu za obrazovanje iz kojega su poslali priopćenje u kojem navode kako takva događanja smatraju "posebno nedopustivim i skandaloznim".

Miroslav Škoro je, pak, na Facebooku napisao da nije bio kod škole, već na Trgu Dragutina Domjanića 6 te da se radi o "navlakuši pročelnika Lovrića koji je dio onoga što u Zagrebu ne valja i što će promijeniti u hrvatskom glavnom gradu".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene