Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije birao riječi

Škoro žestoko po Tomaševiću: "Ništa nije gotovo, što da se '91 tako govorilo? Ja sam najgora noćna mora za Možemo!"

Kandidat za gradonačelnika Zagreba Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u prvom obraćanju nakon izbora žestoko se obrušio na Možemo i Tomislava Tomaševića.

Prvi put nakon prvog kruga lokalnih izbora javnosti se obraća Miroslav Škoro, kandidat za gradonačelnika Zagreba koji ide u drugi krug s Tomislavom Tomaševićem koji je osvojio 45,5 posto birača.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Nikad se ne zna...'' Bačić opleo po Škori: Nazvao ga vječitim gubitnikom pa mu poručio za što bi se iduće mogao kandidirati Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta Utrka za metropolu Miroslav Škoro spreman za izbore: ''Ne znam kad je mene netko vidio da trčim po ulici i lovim Bandićeve glasače"

"Zbog jednog nezadovoljstva lažnom demokršćanskom pričom glasači su to u puno gradova kaznili. U Zagrebu su to pogotovo kaznili Čestitam platformi Možemo i Tomislavu Tomaševiću koji su ostvarili značajan rezultat", rekao je Škoro.

Potom je počeo pričati o zamjeni teza kako je na izborima izgubio tri puta.

"Na predsjedničkim izborima sam pobijedio njihovu kandidatkinju, na parlamentarnim izborima sam osvojio 16 mandata, a oni 7. Domovinski pokret traje samo godinu dana, a izbori se nisu održavali samo u Zagrebu. Jedan dio javnosti govori da je sve gotovo. Nije sve gotovo. Što da se tako govorilo 1991. godine", rekao je.

Kazao je kako on nije prvi počeo s bilo kakvim ideologijom i strahom.

"Pa tko se mene boji, ja sam sve svoje projekte započeo i završio. Zašto mi ne bismo smjeli mobilizirati naše birače. Ja sam sam platio svoje školovanje, nisam ničiji stipendist. Sam sam pisao svoje pjesme i ništa nisam dobio. Možemo je karijeru izgradilo na borbi protiv Bandića, a pola njih živi u njegovim stanovima. Ja sam njihova noćna mora jer mi to ne mogu prigovoriti. Došao sam ovdje autom, a ne lažno biciklom pa onda sjeo u auto", kazao je Škoro i kazao kako on ne prazni bilo kakav proračun.

Poručio je kako se borio za to da živimo u zemlju za koju su ljudi ginuli. 

"Mene nitko ne može optužiti za bilo kakvu vrstu ekstremizma. Samo naivni birači željni promjene mogu povjerovati u takav ekstremizam", rekao je. 

Na pitanje je li on radio s državom, rekao je kako on nije ništa dobio od države.

"Pobrkali ste pjevače, ja ne dobivam ništa", kazao je. 

Istaknuo je kako nema problema pružiti ruku bilo kome u ovim izborima.

"Ako imate broj od Plenkovića, dajte mi ga, nemam s time problemima", rekao je. 

Rekao je i kako misli da nije pogriješio u svom govoru nakon prvog kruga kad je rekao "tako mi Bog pomogao".

"Pa zar će meni o radu pričati netko tko nema dana radnog staža. Evo, nazovite moje radnike i pitajte ih kakav je Škoro poslodavac", rekao je. 

Za Možemo je rekao da su kontaminirali civilno društvo te su profesionalni aktivisti kojima građani zamjeraju instrumentalizaciju. 

Na pitanje kako će privući birače, rekao je da ih moramo privući putem medija.

"Da nema medija, ja bih napravio veliki skup, pekle bi se kobasice, ja bih pjevao...", rekao je.

Osvrnuo se i na aferu sa zvanjem birača.

"Pa za koga radi ta agencija koja je vlasnik broju. Pa za 250 agenata, a među njima je i Škoro.  Pa radili su i za druge strake", rekao je.

Kazao je i kako ako odluči otići na Doru, da će na njoj pobijediti.

"Što će sad Albina prestati pjevati zato što nije prošla na Eurosongu", zapitao se Škoro. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene