Obavijesti Video Pretražite Navigacija
lokalni izbori 2021.

Filipović predao kandidaturu za gradonačelnika Zagreba, stigao i Plenković: ''Uvjeren sam u veliku potporu''

Kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba Davor Filipović predao je danas, u društvu premijera Andreja Plenkovića, potpise za kandidaturu.

''Uvjeren sam da će uz podršku zamjenica i partnera na ovim izborima, dobiti veliku potporu, da će lista osvojiti velik broj mandata te da će HDZ biti ono što je i danas, najjača stranka na državnoj, županijskoj i gradskoj razini. Posebnu pozornost u ovom mandatu imat ćemo na obnovi grada Zagreba nakon potresa'', rekao je Andrej Plenković.

Pročitajte i ovo Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

Gradska organizacija HDZ-a Grada Zagreba s koalicijskim partnerima HSLS-om i HSU-om predala je kandidaturu za gradonačelnika Grada Zagreba Davora Filipovića i njegove zamjenice te kandidacijsku listu za Gradsku skupštinu Grada Zagreba.

Filipović je predstavio svoj program u utorak i najavio sigurnu pobjedu u drugom krugu. Njegovu kandidaturu podržao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković, ali i brojni drugi ministri.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene