Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suprug zarađuje tri puta više

Jelena Pavičić Vukičević na Facebooku objavila imovinsku karticu: "Dok drugi najavljuju..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba i aktualna vršiteljice te dužnosti Jelena Pavičić Vukičević na Facebooku je objavila svoju imovinsku karticu.

"Dok drugi najavljuju objavljivanje imovinske kartice, evo moje", napisala je Pavičić Vukičević na Facebooku uz link na imovinsku karticu.

Dok drugi najavljuju objavljivanje imovinske kartice, evo moje ⬇️ https://www.sukobinteresa.hr/hr/imovinske-kartice/imovinsko-stanje-duznosnika-jelena-pavicic-vukicevic

Objavljuje Jelena Pavičić VukičevićNedjelja, 2. svibnja 2021.
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna borba za zagreb Pavičić Vukičević predala kandidaturu: "Nadam se da ćemo se za naklonost birača natjecati programom, a ne niskim udarcima i lažima" Slika nije dostupna Zahuktala kampanja Krenule žestoke prozivke: Klisović ozbiljno optužio Pavičić Vukićević

U kartici je navedeno da ima mjesečna primanja nešto viša od 15 tisuća kuna, točnije 15.183 kuna. Suprug, koji živi i radi u Švedskoj, mjesečno zarađuje 43.774 kune u tvrtki Northvolt AB.

U Zagrebu posjeduju stan od 106 kvadrata kupljen kreditom. Suprug je vlasnik i Mazde 6, za koju piše da je nabavio kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada. Posjeduju i dionice, a darovnim ugovorom imaju štednju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene