Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prikupljale potpise za Troskota

Incident na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, muškarac fizički napao volonterke Mosta. Grmoja u suzama: "Užasno je to, ne mogu..."

Aktualno Galerija Skupljanje potpisa za kandidata Mosta Zvonimira Troskota Skupljanje potpisa za kandidata Mosta Zvonimira Troskota Foto: DNEVNIK.hr Nikola Grmoja Nikola Grmoja Foto: DNEVNIK.hr Nikola Grmoja Nikola Grmoja Foto: DNEVNIK.hr +0 Skupljanje potpisa za kandidata Mosta Zvonimira Troskota Galerija 1/4 >>
Dvije mlade volonterke Mosta, inače studentice, napadnute su fizički na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Napadnute djevojke skupljale su potpise za Zvonimira Troskota, kandidata Mosta za gradonačelnika Zagreba, kada je štandu pristupio nepoznati muškarac i počeo ih udarati.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Predstavili program Grmoja: ''Čudnovata je ta priča oko propucavanja Turudićeva automobila'' Nikola Grmoja - 1 je li se dogovorio s Milanovićem? Grmoja u Dnevniku Nove TV otkrio: "Da sam znao da će se to dogoditi, ne bih to napravio"

Prolaznici su ga oborili, a reagirala je i policija.

"Predobre su, došle su tu volontirati, pomagati i onda ih netko tu usred grada udara. Užasno je to, ne mogu"; kazao je za Dnevnik Nove TV suznih očiju Nikola Grmoja. 

Studentice i prekrasne djevojke Magdalena i Lea, koje su svoje vrijeme odlučile izdvojiti kako bi volonterski skupljale...

Objavljuje Nikola GrmojaPetak, 23. travnja 2021.

Jedna od svjedokinja napada kaže kako je napadač prvo iz čista mira napao jednog volontera da bi se potom okomio na dvije djevojke.

"Dečko je potpisivao, onda je neka osoba došla pa je prvo njega gurnula i krenula je na njih dvije. Jednu je u glavu udario, a drugu je baš udarao", kaže šokirana svjedokinja. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene