Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi su u kampanji

Gradonačelnica Siska zaboravila da ju snimaju pa Milanoviću iznijela super plan: "Bilo bi zgodno da konstatiramo da se ništa nije desilo..."

Nema tko nije u kampanji, od premijera do ministara. Razletjeli su se po Hrvatskoj. No u petu brzinu ubacio je i predsjednik. Iako on tvrdi da nije u kampanji, kandidati pokraj njega itekako jesu. Pogledajte što je snimila ekipa Nove TV danas u Sisku.

Predsjedniku Zoranu Milanoviću u Sisku je domaćica bila SDP-ova gradonačelnica. Zajedno sa suradnicima obišli su grad. A ne znajući da ju kamere snimaju, imala je plan. Baš onako super za pred izbore.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

"Sjećaš se da si treći dan od potresa došao, gledali smo prostor u kojem je bila bivša knjižnica, da je zgrada u vlasništvu države pa sam mislila da bi bilo zgodno da konstatiramo da se ništa nije desilo jer nisu dobro stavili skelu?" iznijela je plan Ikić Baniček.

"Ma dobro, gle, pusti to! Budu već", odgovorio joj je Milanović uz osmijeh.

"Budu", potvrdila je Ikić Baniček. 

Kako je tekao razgovor predsjednika i gradonačelnice, pogledajte u videu. 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene