Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očekuje se zasjedanje Kriznog stožera

Ponovno velik skok novozaraženih u Srbiji, hoće li Stožer donijeti nove mjere?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednja 24 sata u Srbiji je na koronavirus testirano je 13.286 osoba, od kojih je pozitivno 3469. Preminulo je 16 osoba. Danas je zasjedanje Kriznog stožera kako bi procijenili utjecaj donesenih novih mjera.

Prema posljednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u je 164 pacijent. U Srbiji je u nedjelju bilo 2809 pozitivnih osoba, od 10.368 testiranih. Preminulo je 14 ljudi. Prema podacima od dana ranije, na respiratorima je bilo 162 pacijenata.

Dosadašnji korona rekordi su: najviše pozitivnih u jednom danu - 7999., najviše ljudi na respiratorima - 353, najviše testiranih - 22.837 i najviše preminuih - 69.

Ovog su vikenda kod Srba na snazi nove mjere: ugostiteljski objekti i trgovački centri rade samo do 14 sati, dok prehrana i uslužne djelatnosti mogu raditi do 20 sati, prenosi Blic.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SRBIJANSKI PREDSJEDNIK Aleksandar Vučić stiže u Sarajevo i donosi pet tisuća doza cjepiva protiv korone za građane Federacije BiH

Pročitajte i ovo Zatvoren kafić, ilustracija - 3 Samo do 14 sati Nove mjere u susjedstvu zbog širenja zaraze: Od sutra ugostitelji i šoping centri rade po skraćenom radnom vremenu

Iako je proteklog vikenda na snazi bila zabrana rada iza 14 sati za kafiće, restorane i druge ugostiteljske objekte, kao i trgovačke centre, Komunalna policija je svejedno imala pune ruke posla.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene