Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdio Miroslav Šeparović

"Nismo dobili razumno objašnjenje zašto je to napravljeno": Ustavni sud odlučuje je li zatvaranje teretana bilo opravdano

Ustavni sud bavit će se odlukom Stožera o zatvaranju teretana.

Ustavni sud će do kraja siječnja donijeti odluku je li zatvaranje teretana imalo epidemiološko opravdanje. Potvrdio je to za Novu TV predsjednik Suda Miroslav Šeparović. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SASTANAK STOŽERA Oglasio se HZJZ o ukidanju mjere izolacije za oboljele: "Moglo bi doći do pogoršanja..." Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo stanje epidemije Capak nakon sastanka u Vladi: "Imamo blagi porast novih slučajeva." Otkrio je i što možemo očekivati ove jeseni

Suci će dobiti i oporbeni zahtjev da se ocijeni ustavnost zabrane prolaska iz jedne županije u drugu. Miroslav Šeparović kaže kako će i sami suci raspravljati, a hoće li pokrenuti postupak, nije želio komentirati. Oni koji su podnijeli ustavne tužbe samo žele raditi.

"Mjesec dana je prošlo od kada smo otvorili i zatvorili, a nisu nam dali objašnjenje razumno zašto su to napravili", kaže vlasnik teretane Raul Ivičić. 

"Stožer će morati objasniti na osnovu kojih je dokumenata ili razloga zatvorio teretane i zašto je za zatvaranje bilo nužno da se spriječi zaraza", kaže Miroslav Šeparović. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene