Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POUZDANI 99 POSTO

Testovi za koronu odsad se mogu kupiti i na - automatu: "Moći ćemo i provjeriti funkcionira li cjepivo koje ste primili"

Aktualno Galerija Automat za brze testove - 2 Automat za brze testove - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pavel Stuchlik Pavel Stuchlik Foto: DNEVNIK.hr Automat za brze testove - 1 Automat za brze testove - 1 Foto: DNEVNIK.hr Automat za brze testove - 3 Automat za brze testove - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Automat za brze testove - 4 Galerija 1/5 >>
Sjedinjene Američke Države od sada građanima nude automate za prodaju testova na koronavirus koji se mogu obavljati od kuće. Testovi imaju pouzdanost od 99 posto, što je više nego kod brzih antigenskih testova.

U SAD-u od sada postoji automat za prodaju kućnih testova na koronavirus. Ideja proizvođača je svima omogućiti test bez dugih čekanja. Navode kako su PCR testovi koje nude precizni 99 %, a brzi antigenski testovi 97,4 %.

Pročitajte i ovo Iran je dronovima prvi put u povijesti sa svojeg teritorija napao Izrael Tenzije na vrhuncu Objavljeni detalji o američkoj akciji: Izrael pripremio odgovor na napad Irana - ''Bliski istok je na rubu'' Sastanak izraelskog ratnog kabineta Sukob na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Klizi li svijet u novi rat? Izrael će odgovoriti Iranu: ''Imamo planove za obranu i napad''

Automati su beskontaktni, a nakon što test naručite preko interneta, dovoljno je skenirati kod koji vam je dodijeljen. Cilj ih je postaviti na mjesta kao što su podzemne željeznice, trgovački centri i zračne luke.

"Naša osnovna demografska skupina trenutačno su ljudi koji se trebaju vratiti na posao, ići na glazbene festivale ili bilo kakve vrste skupova, kojima se nadamo ponovno uskoro. A također ćemo moći testirati vaša antitijela ili vaše T-stanice tako da ćemo moći provjeriti i funkcionira li cjepivo koje ste primili", objasnio je suosnivač Pavel Stuchlik.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene