Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NE STRAHUJE OD INSPEKCIJE

Odlučio je, protivno odluci Stožera, otvoriti teretanu: ''Ako je to kriminal, spreman sam na sankcije''

Nakon što je Nacionalni stožer produljio aktualne mjere, dopustivši osnovnoškolcima da fizički pohađaju nastavu i sportašima da treniraju na otvorenom, reakcije dolaze sa svih strana, no nimalo pozitivne.

Vlasnik teretane, Andrija Klarić, odlučio je u ponedjeljak otvoriti svoja vrata građanima. Rekao je da ne postoje znanstveni dokazi koji upućuju na to da su teretane izvori zaraze koronavirusom te mjere koje su bile na snazi prije novih u studenom, bile su primjerene po njegovom mišljenju. Mnogi su prisiljeni živjeti samo od pomoći države, zato i iskazuju svoje nezadovoljstvo.

''Od čega ćemo mi živjeti? Istovremeno svi koji su na državnom budžetu dobivaju pune plaće i to je sve u redu, a mi ostajemo na minimalcu'', rekao je vlasnik teretane.

Od inspekcije ne strahuje, govori da ga mogu zatvoriti ili naplatiti mu kaznu. ''Ta inspekcija, to su naši ljudi, naši susjedi, naši prijatelji. Ako oni ne razumiju našu poziciju, mi tu ne možemo ništa'', komentirao je Klarić.

Od ponedjeljka, kada teretana opet počne s radom, sve epidemiološke mjere bit će ispunjene. Svjestan je da je njegov potez svojevrstan poziv na građanski neposluh, ali drugo mu ništa ne preostaje, govori.

Pročitajte i ovo Marino Grgurev i Andrija Jarak Teški i izazovni tereni Čovjek koji je snimio dramatičan trenutak potresa u Sisku: ''Volio bih da se takve stvari nikad ne događaju, ali ako se dogode nek’ sam ja tamo''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "humana i normalna gesta" Poduzetnik Milan Popović donirao 100.000 eura za stanovnike na Baniji: "Svi smo obavezni pomoći"

''Kriminalac koji se bavi sportom, vježba, ide u kafanu, pije piće, kavu, druži se s prijateljima. Ako je to kriminal, spreman sam na sankcije'', zaključio je Andrija Klarić.

Pada broj novozaraženih

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Najgledanija informativna emisija u zemlji, Dnevnik Nove TV, u utrci je za medijsku nagradu Večernjakova ruža u kategoriji TV emisija godine.

Podržite je svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene