Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neslužbene informacije

Dopisivali su se do kobne večeri: Matej Periš je na putu za Beograd upoznao djevojku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestanak Mateja Periša u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca i dalje je misterij, a sada se pojavila još jedna informacija koja bi mogla pomoći da se popuni mozaik događaja koji su prethodili nestanku 27-godišnjaka.

Na putu iz Splita prema Beogradu društvo Mateja Periša navodno je na jednoj benzinskoj postaji upoznalo djevojke iz Hercegovine, a nestali Splićanin s jednom od njih je počeo razgovor te su čak razmijenili i brojeve.

"Navodno, oni su zastali na jednoj pumpi da natoče gorivo i tu su sreli neke djevojke iz Hercegovine. Matej je ušao u priču s jednom od njih, pa su čak i razmijenili brojeve i nastavili se dopisivati cijelog dana", rekao je izvor za Kurir i dodao da je komunikacija između njih dvoje prestala u večernjim satima, kada je Periš izašao u grad i ostao bez interneta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prošlo skoro mjesec dana Nenad Periš ima novu teoriju kamo je išao Matej: "On sigurno nije skočio u vodu"

"Još uvijek nije poznato je li se on o nečemu dogovarao s tom djevojkom. Pretpostavlja se da su njih dvoje dogovarali da se vide u bliskoj budućnosti", navodi izvor.

"Uglavnom, kad je djevojka čula što se dogodilo, da je Matej nestao i da ga traži cijela regija, izuzetno se uznemirila. Potresla ju je ta vijest iako su se tek bili upoznali", dodaje izvor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna i dalje ga traže Otac Mateja Periša osvrnuo se na razne teorije o nestanku: "Vjerujem samo policiji"

Matejev otac, Nenad Periš ranije je rekao da vjeruje samo službenim policijskim informacijama nakon što su se u javnosti pojavile razne teorije o nestanku njegova sina.

Hrvatski policajci opet idu u Srbiju

Nikola Milina, glavni ravnatelj policije, rekao je u petak da hrvatska policija radi provjere na području Hrvatske te najavio da će opet ići u Srbiju. "Razmjenjujemo informacije. Kolege će sigurno otići još jednom u Srbiju", rekao je Milina na konferenciji za novinare. 

Dodao je da policija sigurno ne može čitati sve komentare, ali da prikupljaju obavijesti od svih sigurnosnih službi i građana. "Policajci su slobodni postupati po zakonu, a ne čekati neke zapovijedi. Zamislite da svaki policajac čeka zapovijed", rekao je Milina. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene