Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zarazio se u prosincu

Pogoršalo mu se stanje: Član srpskog stožera za borbu protiv korone priključen na respirator

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predrag Marić, dugogodišnji načelnik Sektora za izvanredne situacije Srbije i pomoćnik ministra unutarnjih poslova, priključen je na respirator nakon što mu se stanje pogoršalo.

Načelniku Sektora za izvanredne situacije Srbije, Predragu Mariću, zdravstveno stanje se pogoršalo nakon što se u prosincu zarazio koronavirusom. Početkom siječnja Marić je završio u bolnici, a sada je priključen na respirator, javljaju srpski mediji. 

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Mariću je zaraza potvrđena 28. prosinca, no isprva je imao samo visoku temperaturu. Dodatnim pretragama ustanovljeno je da ima početnu upalu pluća, no tada nije upućen na bolničko liječenje. 

Ipak, zbog sve težeg stanja u bolnicu je primljen 3. siječnja, a pet dana kasnije Marić je intubiran i priključen na respirator. 

Marić je i član Kriznog stožera za borbu protiv koronavirusa. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene