Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

danas nema kaosa

POGLEDAJTE VIDEO Pred Velesajmom dug red, ali zaštitari su brzo preuzeli stvar u svoje ruke: ''Neka čekaju, dosta je bilo nereda jučer''

U srijedu se na Zagrebačkom velesajmu nastavlja masovno cijepljenje građana protiv koronavirusa.

Jutros slika na Zagrebačkom velesajmu gotovo ista – ispred ulaza u Velesajam proteže se ogroman red i čini se da su građani ponovno uranili po svoju dozu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ususret blagdanima Svi su na nju već pomalo i zaboravili, a broj zaraženih i oboljelih raste: Stručnjaci su zabrinuti, upozoravaju na ključne preporuke Ilustracija Izvijestio USKOK Nova optužnica za lažne covid potvrde: Već šesta skupina okrivljenih

Ljude pokušavaju regulirati COVID redari, pa i policija, ali neki građani ne žele stati na kraj reda.

No čini se kako danas kaosa nema, iako su brojni, unatoč apelima, opet došli znatno ranije. To je stvorilo dugačke redove, ali čini se kako se proces cijepljenja ipak odvija dosta brzo. Organizacija je danas znatno bolja.

''Bio sam naručen u 8:51, ali sam došao na red skoro pola sata ranije. Danas sve funkcionira, super, brzo i svaka im čast. Čekao sam Pfizer jer imam problema s venama'', rekao nam je Vladimir.

''Neka čekaju, dosta je bilo nereda jučer, ne mogu svi ući odjednom'', kaže jedan od zaštitara koji rade na organizaciji cijepljenja. Vrlo brzo, nakon početnih poteškoča s pojedinim građanima, COVID redari i zaštitari uveli su red. Građane su prema terminima počeli razvrstavati u različite redove za čekanje.

Jučerašnji početak cijepljenja, podsjetimo, prvo su nakratko omeli tehnički problemi sa sustavom, a onda je nastao pravi kaos. Ljudi su dolazili sat ili čak dva ranije od termina kada su naručeni. Bilo je i onih koji su odlučili doći "na blef" i pokušati doći do cjepiva bez narudžbe. Gužvi je vjerojatno doprinijela i informacija da će se primijeniti cjepivo tvrtke Pfizer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene