Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osjeća se dobro

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević dobio koronu iako je u veljači primio drugu dozu cjepiva

Boris Milošević, potpredsjednik Vlade
Boris Milošević, potpredsjednik Vlade Foto: DNEVNIK.hr
Potpredsjednik Vlade Boris Milošević tijekom jutra imao je blažu temperaturu i druge simptome bolesti COVID-19 te se odlučio testirati na prisutnost koronavirusa. Nalaz je pozitivan.

''Potpredsjednik Vlade Boris Milošević osjeća se dobro te ima blaže simptome bolesti. Ostat će u izolaciji i obavljati svoje dužnosti od kuće te će slijediti sve upute liječnika i epidemiologa'', poručili su u subotu iz Vlade.

Pročitajte i ovo Ilustracija ipak su rijetke Otkrivene dvije nove nuspojave cjepiva protiv korone: Pregledali kartone čak 99 milijuna ljudi, ovo su rezultati Fadil Novalić Sam potvrdio vijesti Bivši premijer BiH ide u zatvor na četiri godine: Zlouporabio je položaj pri nabavi respiratora

S obzirom da se Boris Milošević, kao i drugi članovi Vlade, prethodno cijepio protiv bolesti COVID-19, naglašavaju iz Vlade kako je poznato da nijedno od cjepiva ne štiti 100% od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti COVID-19 te je u vrlo rijetkim i malobrojnim slučajevima utvrđena prisutnost COVID-19 i kod ljudi koji su već primili cjepivo.

''To ne umanjuje povjerenje i važnost cijepljenja kao ključnog alata u borbi protiv pandemije koronavirusa, uzimajući u obzir da sva odobrena cjepiva temeljem mišljenja EMA-e i struke djelotvorno štite od težih oblika bolesti i smrtnih ishoda'', poručuju iz Vlade.

Podsjetimo, Milošević je primio obje doze Pfizera. Drugom dozom cijepljen je 4. veljače.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene