Obavijesti Video Pretražite Navigacija
priveden vlasnik kuće (20)

Drama kod Sinja, policija upala na zabavu s 300 ljudi: ''Nas 22 smo cijeli dan uživali, pekli janje i prase. Ljudi su spontano dolazili''

Aktualno Galerija +0 Sudionik zabave Galerija 1/1 >>
Na zabavi u mjestu Brnaze policija je jučer zatekla oko 300 ljudi. Policijski službenik i 25-godišnjakinja su ozlijeđeni te im je pružena pomoć.

U nedjelju, 4. travnja, u mjestu Brnaze, pokraj Sinja, policijski službenici izašli su na teren po dojavi i zatekli 100-tinjak automobila parkiranih ispred kuće 20-godišnjeg vlasnika

Ulaskom u kuću gdje je bilo oko 300 okupljenih, započelo je vrijeđanje policajaca od strane nekolicine okupljenih te su ih gađali bocama.

''Jedan policijski službenik i 25-godišnjakinja koja se nalazila među okupljenima ozlijeđeni su u predjelu glave te im je pružena liječnička pomoć u hitnoj medicinskoj službi u Sinju gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede'', izvjestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

''Nije istina da je bilo 300 ljudi. Nas 22 smo cijeli dan uživali, pekli janje i prase. Kada smo navečer upalili muziku, spontano su dolazili ljudi'', kazao je jedan od sudionika zabave.

Priznao je da ih je bilo više od 22. ''Nismo ih mogli potjerat, dolazili su spontano'', rekao je mladić i dodao da je kasnije došla policija. Daju potporu uhićenom mladiću koji je vlasnik objekta. ''Ili smo svi ili je nitko'', rekao je mladić i dodao da nije u redu da je prijatelj koji je uhićen sam u tome.

''Kako ćemo mi mladi? Ne rade kafići, gdje ćemo? Tu smo u prirodi, nikome nismo smetali, nitko se u selu nije bunio'', upitao je mladić koji je na zabavi dobio bocom u glavu. ''Našle su se neke budale, ali sve je dobro prošlo. Moglo je i gore'', zaključio je.

Pročitajte i ovo Koronavirus, ilustracija - 2 IZ MINUTE U MINUTU Danas znatno manje novih slučajeva, ali za to postoji razlog: U jednoj županiji pozitivno čak 76 posto testiranih

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna neopisiva tuga Građani se i danas pred bolnicom opraštaju od preminule djevojčice: "Oprosti im, ne znaju što čine"

Zbog oglušavanja okupljenih na zapovijedi policijskih službenika, u ispomoć su došli službenici Interventne jedinice policije, te drugih ustrojstvenih jedinica.

''Pronađen je 20-godišnji vlasnik objekta koji se dovodi u vezu s organiziranjem ovog okupljanja te je uhićen i doveden u službene prostorije policije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje'', priopćili su.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene