Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZBOG POTRESA

Premijer Plenković: ''Ukidaju se propusnice na razini cijele Hrvatske''

Policajac provjerava e-propusnicu vozaču
Policajac provjerava e-propusnicu vozaču DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Policajac provjerava e-propusnicu vozaču Policajac provjerava e-propusnicu vozaču Foto: DNEVNIK.hr +0 Premijer Plenković o ukidanju propusnica Galerija 1/2 >>
Ministarstvo unutarnjih poslova izvijestilo je u utorak da su ukinute propusnice za Sisačko-moslavačku županiju, te za cijelu Hrvatsku, koje su bile uvedene kao epidemiološka mjera zbog epidemije koronavirusa.

Iako je Nacionalni stožer civilne zaštite propisao epidemiološku mjeru propusnica, koja vrijedi od 22. prosinca do 8. siječnja, premijer Plenković danas je rekao da ta mjera od sada ne vrijedi. ''Ne želim otežavati ljudima ionako tešku situaciju, Ne znam ja tko gdje ima obitelj i kome treba doći. Osim toga ovako ne možemo ni zbrinuti pacijente, moramo ih neometano prevesti po bolnicama''.

Pročitajte i ovo Potres u Zagrebu NIZ POTRESA, NAJJAČI 4,9 Besana noć za stanovnike Siska i Petrinje počela serijom novih potresa: "Ljudi su u stanju šoka, u strahu su i ne znaju kako se ponašati"

No zbog razornog potresa na petrinjskom i sisačkom području MUP je danas ukinuo propusnice za stanovnike Sisačko-moslačke županije te je naknadno premijer objavio da će se u nastavku dana objaviti odluka na razini cijele države.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene