Davor Božinović najavio je strože mjere za obalu. Sutra se sastaju predstavnici dalmatinskih stožera, a Dino Kozlevac iz istarskog najavljene mjere podržava.

Galerija


Sutra bi se trebali sastati šefovi dalmatinskih stožera u Splitu. Mjere koje je u Dnevniku Nove TV najavio potpredsjednik Vlade Davor Božinović za obalni pojas - pozdravljaju u Istri! Tamo su još prošloga tjedna rekli kako ispaštaju zbog tuđe neodgovornosti.

Vezani članci Putovanje Sad je izvjesno: Za hrvatske građane stigle odlične vijesti o putovanju u SAD Davor Božinović Božinović o šest odluka Stožera: Objasnio je koje mjere i do kada vrijede - doznajte u kojim je područjima došlo do izmjena

"Mjere nisu restriktivne, mjere pooštravaju odgovornost. Sve će se moći održati, sve će se moći napraviti od pojedinih eventa i događaja, ali moraju biti strogo kontrolirani i mora se nadzirati kako će to biti. To ne mogu kontrolirati volonteri, to moraju kontrolirati ljudi koji imaju ovlast da ako neko krši mjere, da zatvore objekt, nažalost. Ja se nadam da neće doći do toga“, smatra Dino Kozlevac.

"I ima sada puno toga, beach barova, ovih druženja, onih druženja i to ne treba samo staviti pod kontrolu, ne zabraniti, ali fešte općeg tipa, nije vrijeme sad. Ne možemo feštati po naselju od jutra do mraka jer se to ne može kontrolirati“, zaključio je.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr