Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

OBJAVILI IZ GRADA ZAGREBA

Jelena Pavičić Vukičević pozitivna je na koronu: "Osjeća se dobro, određena joj je mjera izolacije od 10 dana"

Jelena Pavičić Vukičević
Jelena Pavičić Vukičević Foto: DNEVNIK.hr
Iz Službe za informiranje Grada Zagreba objavili su priopćenje da je Jelena Pavičić Vukičević pozitivna na koronu.

Iz Službe za informiranje Grada Zagreba objavili su da je Jelena Pavičić Vukičević pozitivna na koronavirus. Kako doznajemo, testirala se nakon što je njezin suprug Mladen Vukičević dobio pozitivan nalaz, a na test je otišao zbog putovanja u Švedsku na koje je trebao krenuti. Naime, on u toj zemlji već dvije godine živi i radi.

Pročitajte i ovo Igor Vidić, brat blizanac nultog pacijenta U Hrvatskoj Nulti COVID-19 pacijent prije četiri godine pod rotirkama odveden u bolnicu: "Traumatično iskustvo gdje se preko noći okrenuo svakodnevni život" Ilustracija ipak su rijetke Otkrivene dvije nove nuspojave cjepiva protiv korone: Pregledali kartone čak 99 milijuna ljudi, ovo su rezultati

"Zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević obavila je danas, 11. travnja, testiranje na COVID 19, te joj je nalaz pozitivan.

Zamjenici Pavičić Vukičević određena je mjera izolacije u trajanju od deset dana. Trenutno se osjeća dobro, a svoje obveze nastavit će obavljati od kuće uz pridržavanje uputa liječnika i epidemiologa."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene