Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bili su cijepljeni

Držali se za ruke: Bračni par preminuo od korone u razmaku od minute

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad su liječnici obavijestili obitelj da ne mogu više puno učiniti, Cala su dovezli Lindi u sobu. Umrli su zajedno.

Cal (59) i Linda (66) Dunham iz Michigana preminuli su u nedjelju, objavili su njihovi rođaci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna rekordan broj umrlih Drama u Njemačkoj na vrhuncu: "Krematorij više ne može pratiti broj umrlih" Slika nije dostupna ostanite doma! Od korone preminule dvije osobe srednje dobi ranije bez kroničnih problema: ''Bili su teško bolesni od početka zaraze...''

Osjećali su se loše početkom mjeseca, tijekom kampiranja, ispričala je njihova kći Sarah Dunham, prenosi Daily Mail.

"Otac me nazvao prije kampiranja i rekao da se ne osjeća najbolje, ali da misli da je riječ o sinusima. Onda se i mama požalila i rekla da je od njega pokupila prehladu", ispričala je kći za Fox17.

Treći dan rekli su joj kako moraju ići jer se ne osjećaju dobro. Za nekoliko dana su završili u bolnici, a potom i na respiratorima. U nedjelju su liječnici obavijestili obitelj da ne mogu više puno toga učiniti. Calov krevet su potom odvezli u Lindinu sobu. Umrli su jedno pored drugog, držeći se za ruke. Cal u 11.07, Linda u 11:08.

I on i supruga cijepljeni su protiv COVID-a još u svibnju. Time su se tad pohvalili i na društvenim mrežama i zaradili brojne čestitke. Mediji pišu kako su imali zdravstvenih problema i prije korone.

Njihova kći rekla je kako su Cal i Linda u životu sve radili zajedno, išli u crkvu, na izlete, uživali su u svojoj obitelji, unucima...

"Njihova ljubav, koju su pronašli nakon prethodnih brakova, bila je fantastična. Bili su ljudi koje biste pogledali i pomislili da želite biti takvi kad ostarite, da želite takvu ljubav u njihovim godinama", rekla je Sarah.

"Ona se uvijek šalila, govorila mu 'ti ćeš otići prije mene, ali ja ću te slijediti, obećavam'. I zaista ga je slijedila", ispričala je kći.

Iako nema stopostotne sigurnosti, cjepivo protiv COVID-a znatno smanjuje rizik od obolijevanja i od težih simptoma, uvijek navode liječnici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene