Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Sukobljeni vrh na istom mjestu

VIDEO Hladnije ne može: Pogledajte kako je izgledao susret Milanovića i Plenkovića

Na 30. obljetnici Hrvatske narodne nazočili su predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković. Snimke pokazuju hladan odnos na državnom vrhu, a susret je prošao - bez pozdrava.

Na svečanoj akademiji povodom 30. godina Hrvatske narodne banke (HNB) zajedno su sudjelovali predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Zoran Milanović Facebook objava Milanović: "Kao svaki ugroženi diktator, Plenković medije proglašava neprijateljima"

Kamere su uhvatile kako je izgledao njihov susret. Predsjednik Milanović srdačno je po dolasku pozdravio sve koji su sjedili u prvom redu, a kada je došao blizu mjesta na kojemu je sjedio premijer Plenković - stao je. Nisu se pozdravili. Guverner HNB-a Boris Vujčić, koji je u tom trenutku bio na mjestu između njih dvojice, tada ih je pozvao da se popnu na pozornicu i fotografiraju. Ni na pozornici se ne vidi da su Milanović i Plenković komunicirali.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene