Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTVRDIO ZA DNEVNIK NOVE TV

Zoran Mamić jutros se vratio u Hrvatsku: "Iskoristio sam priliku da vidim brata, ni u jednom trenutku nije bila opcija da se ne vratim"

Bivši trener Dinama Zoran Mamić jutros se vratio u Hrvatsku.

U BiH je išao posjetiti brata Zdravka Mamića.

Pročitajte i ovo Suđenje braći Mamić - 3 Izvlačenje novca iz Dinama Nitko se nije pojavio na suđenju Mamićima: Trebali su svjedočiti Kranjčar, Barišić i Lulić Zdravko Mamić Troškovi veliki Nastavak drugog suđenja Mamićima opet će se morati odgoditi: Obrana iznova zatražila da se sve preseli u Zagreb

"Iskoristio sam priliku, dok mogu, da vidim brata kojeg nisam vidio više od sedam mjeseci. Nije bila opcija ni u jednom trenutku da se ne vratim, imam isplanirane sljedeće dane koji mi preostaju da ih iskoristim na najbolji mogući način. Koliko ću vremena imati, ne znam, to vam u ovom trenutku ne mogu reći. To ne ovisi o meni", rekao je Mamić za Dnevnik Nove TV. 

"Jaa želim odslužiti svoju kaznu, akceptiram je, pravomoćna je, ja se ne slažem s njom jer se ne osjećam krivim", dodao je.

Iako je zajedno s bratom pravomoćno osuđen zbog izvlačenja novca iz Dinama, Mamić je bez prepreka mogao putovati u susjednu BiH jer je još uvijek slobodan čovjek. Sa Županijskog suda u Zagrebu još mu nije stigao poziv za izdržavanje kazne, a kada ga primi, morat će se odazvati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene