Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bili smo u operativnom središtu

Neobična situacija kod Male Kapele: U vrijeme najvećih gužvi turistkinja stala ispred tunela - razlog je nevjerojatan

Aktualno Galerija +0 Domagoj Mikić Galerija 1/1 >>
Sezona je na vrhuncu, udarni je vikend na hrvatskim cestama. Gužve su na autocestama i na granicama, posuda se stvaraju kolone.

U Hrvatskoj je više od milijun turista, od toga 850.000 stranaca. Gužve na cestama prati i reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić. Javio se iz tunela Mala Kapela i izvijestio kako je promet i dalje pojačan.

Pročitajte i ovo Ilustracija sve na jednom mjestu HAK savjetuje vozače: Provjerite što je najvažnije imati sa sobom ako zapnete u gužvi Ilustracija Reagirao KOHOM Bukti epidemija: U Zagrebu se otvara drive-in za testiranje na hripavac. "Gledamo ovo u nevjerici"

"Najveće gužve vidljive su na izlazu s autoceste A1 kod naplatnih postaja Lučko. Tamo se na izlazu i dalje čeka gotovo pola sata.

Mi se nalazimo u samom srcu operativnog središta tunela Mala Kapela. Danas je svakako oboren jedan od rekorda. U oba smjera prošlo je gotovo 70.000 vozila do 19 sati. Sav promet nadziru ovdje dva operatera. Na raspolaganju imaju 170 kamera", izvijestio je Mikić koji kaže kako na sreću tamo nije bilo prometnih nesreća. 

Kraći zastoj napravila su samo dva automobila u kvaru koja su brzo uklonjena. I jedna uplašena vozačica.

"A danas su ovdje operateri se susreli s jednom neobičnom situacijom. Jedna strana državljanka stala je pred cijev tunela. Bojala se ući pa su morali organizirati da se zajedno sa suprugom vrati prema Ogulinu i put prema Dalmaciji nastavi starom cestom", izvijestio je Mikić. 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene