Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

'Zemlja znanja'

RASPRAVA UČENIKA I MINISTRA Sve je zanimao odgovor na jedno pitanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dnevniku Nove TV u 19.15 sati pogledajte kako je izgledala rasprava ministra Predraga Šustara i učenika vukovarske osnovne škole.

Dnevnik Nove TV pomaže u izgradnji zemlje znanja! Naše novinarke Martina Bolšec i Srna Bijuk nositeljice su projekta u sklopu kojeg je ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar posjetio vukovarsku osnovnu školu u kojoj je sudjelovao u raspravi s učenicima.

Pročitajte i ovo Tihomir Cipek, Marija Miholjek i Saša Kopljar Dan nakon izbora Tko je u boljoj poziciji i kakva sudbina čeka onoga tko ne sastavi Vladu?: "Neki su ogorčeni, ali drugi..." Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora"

Učenici su dobili priliku ministra pitati što god žele o obrazovnom sustavu - dotaknuli su se popisa lektire, ocjena na polugodištu, upisa u srednje škole...

A sve učenike, bez obzira koji razred pohađaju, zanimalo je kada će se obnoviti njihova škola na kojoj su i danas vidljive posljedice rata. Učenici nemaju ni kantinu, a želja im je, među ostalim, dobiti i novu školsku dvoranu i obnovljeno dječje igralište.

Ministar Šustar dao im je, za njih najvažnije obećanje - o boljim uvjetima obrazovanja. A kada će vukovarski učenici u obnovljenu školu pogledajte večeras u Dnevniku Nove TV.

U vrijeme dok traje stručna i javna rasprava o cjelovitoj kurikularnoj reformi, uz projekt 'Zemlja znanja' Nova TV daje svoj doprinos hrvatskom obrazovnom sustavu. Kroz priloge iz škola u cijeloj zemlji, cilj nam je skrenuti pozornost na sve probleme obrazovnog sustava, i to iz ruke onih kojih se to najviše tiče - učenika i nastavnika.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene