Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Dar-mar kod Požege: Vatrogasni kamion bez vozača tutnjao središtem mjesta, udario u terasu kafića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobična prometna nesreća dogodila se u subotu ujutro u općini Kaptol kod Požege. Vozač vatrogasnog kamiona je zaboravio povući ručnu pa je vozilo prošlo kroz raskrižje te se na kraju zaustavilo nakon što je udarilo u reklamnu tendu.

U općini Kaptolu se dogodila nesvakidašnja prometna nesreća. Vozač (23) vatrogasnog kamiona je u subotu ujutro, oko osam sati, zaboravio isključiti vozilo i nije povukao ručnu kočnicu.

Zbog nagiba se vatrogasni kamion počeo spuštati prema Trgu Vilima Korajca. Oštetio je cvjetnjake i reklamnu tendu ugostiteljskog objekta u vlasništvu 49-godišnjaka nakon čega je prošlo kroz križanje s Veličkom ulicom te udarilo u betonski cvjetnjak u vlasništvu Općine Kaptol.

Na kraju se zabio u terasu i reklamnu tendu drugog ugostiteljskog objekta u vlasništvu 49-godišnjaka gdje se zaustavilo.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Krapine - 5 Krš i lom na autocesti VIDEO/FOTO Vatrogasci jurili na intervenciju, sletjeli s ceste i prevrnuli se: Ozlijeđene dvije osobe

Kako su nam rekli iz PU požeško-slavonske, nema ozlijeđenih osoba, samo je zabilježena materijalna šteta. Vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene