Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije oduševio

Vrdoljak na 'Fejsu' ponudio način oporavka pa dobio odgovor: 'Što vi lupetate?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Vrdoljak tvrdi da društvu nedostaje optimizma i da nam je potrebna atmosfera koja daje za pravo vjerovati da će biti bolje. Nije naišao na oduševljenje korisnika Facebooka.

'Smjelo se investira u nove Audije, a ljudima skidaju plaće! Šta lupetate sad i Vi! O kakvom Vi optimizmu pričate. Niti pravo na svoje plaće nemamo koje smo zaradili!', prvi je komentar koji je 'zaradio' minisatar gospodarstva Ivan Vrdoljak kada je putem službenog Facebook profila ponudio svoju viziju oporavka gospodarstva.

Pročitajte i ovo Euro - 3 13 mjeseci Život uz euro nekima zvuči kao iz bajke, a drugima kao iz vica: Tko je napunio blagajnu, a tko preživljava? Kina (Foto: Dnevnik.hr) - 4 RANIJE OD PLANIRANOG Velike promjene na svjetskom poretku: Kina uskoro postaje najveća svjetska ekonomija?

'Ovom društvu najviše nedostaje optimizma. Potrebna nam je atmosfera koja daje za pravo vjerovati da će sutra biti bolje. Ova će godina donijeti neophodno bolje raspoloženje temeljeno na brojevima koji će pokazati rast. To će biti prekretnica. Kada ljudi konačno vide da se oporavak počeo događati, pokrenut će se i potrošnja, smjelije će se investirati i pokrenut će se cijelo gospodarstvo!', napisao je ministar i u sat vremena skupio tek 20-ak 'lajkova, ali i nešto više uglavnom ljutitih komentara.

Nakon sastanka s menadžerima Vlada poručuje: 'U 2013. primjetan značajan porast dobiti '

'Gospodin Vrdoljak očito voli biti popljuvan od strane građana dok piše ovakve gluposti', zaključak je jednog korisnika društvene mreže.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene