Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tjedan dana u gostima

VRATILI SU SE IZ SJEVERNE KOREJE U HRVATSKU Ovo je njihovo iskustvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi nogometaši sisačke Segeste kasno sinoć vratili su se u Hrvatsku s nogometnog turnira Šest nacija u Sjevernoj Koreji.

U zagrebačkoj zračnoj luci dočekalo ih je stotinjak članova obitelji, predstavnika kluba i navijača.

Na jednotjednom putovanju u Pyongyangu bilo je 14 mladih nogometaša i osam članova pratnje, među kojima članovi stručnog vodstva kluba i nekoliko roditelja. Svi se osjećaju vrlo dobro, a na putu i tijekom boravka u Sjevernoj Koreji nije bilo nikakvih problema.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve napetije Zabrinjavajuća poruka: "Vrijeme je da budemo spremni za rat, više nego ikada prije" Ilustracija Pokazivanje snage Sjeverna Koreja ne miruje: Isprobali su još jedno oružje

"Već od samog dolaska bili smo okruženi pažnjom, a domaćin je poduzeo sve mjere sigurnosti, tako da se ni u jednom trenutku nismo osjećali nesigurno. Svi smo bili impresioninirani boravkom u Koreji i nastupom na turniru. Vjerujem da će našim mladim nogometašima, koji su nastupili čak pred 50.000 gledalaca, turnir ostati u trajnom sjećanju", rekao je trener uzrasta starijih pionira Davor Janković.

Inače, uz Segestu je na turniru nastupilo još osam ekipa iz Brazila, Uzbekistana, Kine, te Sjeverne i Južne Koreje. Budući da su sve ostale ekipe nastupile s uzrastom mlađih kadeta, sisačka je ekipa bila najmlađa na turniru, pa je među devet ekipa zauzela sedmo mjesto. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene